29 Aralık 2011 Perşembe

Eskişehir de Eve Dantel İşi Verilir

Dantel İşi Yapabilicek Esişehir Veya İl Dışında Seri Ve Örgüsü Güzel Hanımlar Paranız Anında Verilicektir 1 Ay 1 hafta Ücret Beklemeye Son Bilgi İçin acaglara_26@hotmail.com Adresine Mail Atarak Veya Ekliyerek Bilgi Alabilirler. 

Çağlar

8 yorum:

  1. merhaba
    sizinle çalışmak isterim 25 kişilik gürübüm var telefon numaranızı yazarmısınız iyi günler

    YanıtlaSil
  2. istanbulda oturuyorum sizinle çalışmak isterim msn adresim boncukgulsen@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. sizinle çalışmak isterim eskişehirliyim ama izmitte oturuyorum ozlemcakici78@hotmail.com adresinden yada 0 541 472 74 66 nolu telefondan bana ulaşırmısınız....

    YanıtlaSil
  4. işe ihtiyacım var .bilgi almak istiyorum . ve kırıkkaledeyim...bana ulaşırsanız sevinirimm.05077467000

    YanıtlaSil
  5. meil attım cevap gelmedi eskişehirdeyim tel numaram 05059219353ulaşırsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  6. Maile veya yorumlara bakan yok bosa bence ugrasmayalim

    YanıtlaSil
  7. Bu işte çalışmak isterim 30 senedir örgü işiyle uğraşıyorum bu işte çok seriyim Tel:05379395778

    YanıtlaSil
  8. "Bay Lee Ben (Kredi Görevlisi) ile tanıştırıldığımda, pazara ilk kez ev alıcısı olarak giriyordum. İhtiyaçlarım biraz farklıydı ve bana ön onay mektubumu göndermeden önce birçok sorum vardı , bunun ne anlama geldiği ve nelerin değişebileceği hakkında benimle konuşmak için aradı. Kendisini hemen hemen her saatte e-posta ve kısa mesaj yoluyla bana sundu, çok duyarlı ve bilgiliydi. O da çok açık sözlü, kapanış zamanı ve diğer ayrıntılar açısından beklentilerimin ne olduğunu ona açıkladım. Bu beklentileri karşılayacağını söyledi ama onları aştı. O kadar çabuk kapattım ki emlakçım ve satıcı elbette bu konuda heyecanlandı. Ancak bir alıcı olarak, süreçte kısa ve öz bir şekilde yürümekten memnun oldum. Ön onaydan kapanışa kadar yolculuk o kadar kusursuzdu ve kendimi şanslı sayıyorum çünkü internet hakkında korku hikayeleri duydum. Herhangi bir pazarda kredi arayan herkese bir kredi memuru Ben Lee iletişim e-postası: 247officedept@gmail.com & Whatsapp Numarası: + 1-989-394-3740 öneririm. Her şey elektronik olarak amaca uygun ve güvenli bir şekilde ele alındı ​​:) ”

    YanıtlaSil